

Tinus werd geboren met een flinke portie bourgondisch enthousiasme. Al van jongs af aan was hij gefascineerd door de kunst van het koken.
In plaats van te wachten totdat anderen de keuken voor hem in brand staken, besloot Tinus het roer om te gooien. Waarom zou hij anderen het werk laten doen als hij zelf zo goed kon zorgen voor smakelijke maaltijden?
Met die gedachte in zijn hoofd, trok Tinus de kookschorten aan en ging hij de uitdaging aan om zichzelf te ontwikkelen tot een echte chef. Hij volgde de koksschool en rondde zijn opleiding af met een ster van glans.
Na zijn opleiding trok Tinus de wereld van de gastronomie in, waar hij zijn stempel drukte in verschillende keukens. Van La Rosa in Edegem tot Marcel in Antwerpen, hij leerde van de besten en voegde zijn eigen creatieve flair toe aan de gerechten die hij bereidde.
Vandaag de dag is Tinus niet alleen een chef, maar ook een gepassioneerde avonturier in de wereld van smaken, die zijn kennis en ervaring deelt met iedereen die van lekker eten houdt. Zijn keuken is een plek waar kwaliteit, smaak en plezier samenkomen.